Home

 

Hmholland_projects
HM Holland Projects BV, voortgekomen uit HM Holland Contracting BV (opgericht in 2007), is specialist in de completering van hoogwaardige staalbouw. Als aannemer van constructies, dekken, piping, special products ten behoeve van de on- en off-shore industrie en wind farming heeft HM Holland Projects BV inmiddels een indrukwekkend (inter)nationaal klantenbestand weten op te bouwen.HM Holland Projects BV is gevestigd op het karakteristieke ‘Verolme terrein’ aan de Maas en heeft diverse loodsen, een groot buitenterrein en een aanlegkade tot haar beschikking. Het voordeel hiervan is dat (grootschalige) projecten niet alleen op locatie kunnen worden uitgevoerd maar ook op het HM Holland terrein. Door de eigen werkkade kunnen schepen aanleggen en kunnen werkzaamheden direct ter plekke worden uitgevoerd.

HM Holland Projects BV is consistent in het leveren van kwaliteit en haar on-time performance. Bescherming van het milieu en de veiligheid van onze medewerkers staat hierbij voorop. Omdat bij elk project een unieke set behoeften hoort, inclusief budget, scope en onvoorziene omstandigheden, kan HM Holland Projects BV door haar flexibiliteit de werkwijze aanpassen aan uw projecteisen.

HM Holland Projects BV heeft een no-nonsens mentaliteit, is toegewijd aan de behoeften van de opdrachtgever en maakt afspraken die hier op aansluiten. HM Holland Projects BV biedt u ruime ervaring, vakmanschap en kennis op hoog technisch niveau als basis en levert kwaliteit in de vastgestelde tijd.

Onze Algemene Voorwaarden vormen een integraal onderdeel van onze service, deze zijn hier te downloaden